Schrijf iets aan FLO

De time capsule is bedoeld om een berichtjes na te laten aan FLO op een bepaalde leeftijd. Gewoon een berichtje schrijven kan natuurlijk ook. Alle berichtjes worden later gebundeld en op FLO haar gepaste verjaardag cadeau gedaan.

Opa, Tompa, Topa,...
05/02/2018
Lees wanneer je maar wilt

Elaba, klein spookje...
Onlangs werd je 1 jaar...
Ook je eerste pretpark zit erop!
Ik voelde me de koning van het sprookjesbos met jouw in m'n armen, dragend van sprookje naar sprookje, samen met een glunderende Oma Mutti, mijn koningin 🙂

Papa
09/10/2017
Lees wanneer je maar wilt

Lieve Flo'tje,

Je bent nu al meer dan 8 maanden! Je begint zelf recht te staan als je houwvast vindt. Je bent altijd vrolijk en een plezier om bij te zijn! Superbaby!

Dikke zoenen!

Mama
08/08/2017
Lees wanneer je 12 jaar bent

Lieve Flo,

We zijn afgelopen week voor de eerste keer 'op vakantie' gegaan. We zijn een weekje in het huis bij omi en opa aan de zee gaan wonen. We hebben allemaal leuke dingen gedaan! zo zijn we samen met de fiets op pad gegaan, is je nichtje Lois en nonkel Jo en tante Stephanie op bezoek gekomen. We zijn dan allemaal samen naar het strand gegaan. Ook heb je je eerste ijsje gegeten op strand. Je bent met je voetjes in de zee gegaan. Je bent ook beginnen rondsluipen deze week. Dat ging meteen goed en gaat met de dag nog beter en beter. Ondertussen raak je al aan al je speeltjes, ookal liggen ze 2 meter verder van je!

Ik heb enorm van onze twee weekjes samen genoten. Nu is het tijd om terug naar de crèche te gaan en voor mama om terug te gaan werken.

Dikke kus

Katrien, een vriendin van je twee oma's;
23/06/2017
Lees wanneer je maar wilt

Ik heb zojuist je filmpje van je eerste zes maanden gezien. Je ziet er mij een hele, gelukkige, lieve, brave baby uit.Ik ben er zeker van overtuigd dat je oma's toppezot zijn van jou. Zelf ben ik ook al een oma en weet heel goed wat een kleinkind met je doet. Leuk toch al die mensen rondom je die je zo graag zien !! Dan heb ik het natuurlijk niet alleen over de oma's, maar ook de opa's, mama en papa, ooms en tantes en nog zovele andere.
Doe zo verder meid.

Mama
03/02/2017
Lees wanneer je 8 jaar bent

Flo'tje,

Vandaag 03-02-2017 ben je precies een weekje oud! Tijd om naar de kinderarts op controle te gaan. Je deed het supergoed. Je bent al mooi bijgekomen in gewicht en je hebt de dokter eens goed liggen gehad en op zijn onderzoekstafel geplast.

Kus mama

Herzlich Willkommen auf der Erde!
31/01/2017
Lees wanneer je maar wilt

Liebe Flo,
wir wünschen Dir eine wunderbare zeit auf diesem tollen Planeten. Erobere Dir Deine Welt, werde selbstbewusst und bleibe neugierig, es gibt viel zu entdecken.
Helfe mit Deinen vielen Talenten mit, diese Welt lebenswert zu erhalten.

Stefan & Bärbel
(Freunde von Deinen Großeltern Tom & Veerle)

Je Metie
30/01/2017
Lees wanneer je 12 jaar bent

Pssst Flo,
vanaf nu is het de moment om te laten zien hoe wederkerig jouw liefde is, want vanaf het eerste leerjaar schrijf je geen nieuwjaarsbrieven meer in de klas....

PS Ik heb jou ooit een badass nieuwjaarsbrief geschreven toen je nog in jouw mama's buik zat, waarvan de vrouwelijke hormonen van je mama en mutti op hol sloegen ( oja en tompa niet te vergeten...) Just saying! 🙈)

Liefs,
Metie

Je papa
30/01/2017
Lees wanneer je 8 jaar bent

Flo'tje

Ruim je kamer op
Je hebt kleren genoeg
Luister naar je mama

In onze tijd was het nog de originele k3
Disney werd nog getekend
Vroeger was alles beter!

Alles? Natuurlijk niet, want jij was er nog niet.

❤️😍 (⬅️dit was echt populair in 2017!)

je papa
30/01/2017
Lees wanneer je maar wilt

Flo'tje,
Meisje,

Onze lieve mini
We hebben zo naar je verlangd
We zijn zo blij dat je er bent
We gaan alles doen om jou zo gelukkig te maken als jij ons nu maakt!

Welkom in ons gezinnetje
Welkom in onze wereld

We zien je doodgraag!

Omi Sofie
29/01/2017
Lees wanneer je maar wilt

Lieve Flo,
wat zijn we superenthousiast en blij om je te mogen verwelkomen als onze eerste kleindochter !! Zo intens mooi te zien hoe iedereen je met zoveel liefde omarmt.
Zoveel geluk heb jij met een mama en papa uit de duizend, een schat van een meter en een lieve peter, je fiere grootouders en talrijke nonkels en tantes.
Het is niet te beschrijven hoe blij we met je zijn !! Dikke knuffel xxx

🎀Ingrid en Patrick , mama en papa van Clarisse ( vriendin van je mama)
29/01/2017
Lees wanneer je maar wilt

Lieve flo, welkom op deze wereld, we wensen je hier een zeer bijzondere en mooie tijd !!! Veel liefs ook voor je familie 🎀. Ps Mozart werd ook op 27 jan geboren ,wel lang geleden het jaar 1756 . (27 jan . Hebben wij ook de verjaardag van Patrick gevierd) Dus, een bijzondere dag ! Grt Ingrid , Patrick 🎀

Gerbe
29/01/2017
Lees wanneer je maar wilt

Zo ziet het licht er uit Flo, en zo voelt de ruimte. Van die knusse geborgenheid bij je mama naar de geborgenheid van al die armen van je familie en vrienden. Blij dat jij er bij bent om met je lach deze mooie wereld nog stralender te maken. Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten, want je zal o zo snel groot zijn. Tot binnenkort.

Tante Chantal
29/01/2017
Lees wanneer je maar wilt

Kleine Flo,
klein, klein wondertje...

Mama's kersenmondje,
Papa's prikkelhaartjes

Lieve naam,
Mooi, mooi, roze kindje....

Klein klein meisje....

Veel veel liefs erbij....
door .jou

💋

Mama
28/01/2017
Lees wanneer je maar wilt

Flo,

Welkom! Wat hebben je papa en ik uitgekeken naar de dag dat we je eindelijk mochten ontmoeten. 27/01/2017 was je er dan. We mogen ons gelukkig prijzen met zo een prachtig dochtertje als jij. Ik kijk er zo naar uit om je beter te leren kennen :-D.

Dikke kus,
Je mama

Tompa
13/01/2017
Lees wanneer je 21 jaar bent

Tis nu bijna zover, je wordt bijna geboren... We weten je naampje nog niet, maar wat ik je wel al kan meegegeven is dat jij het bewijs bent dat een volle maan geen invloed heeft op de bevallingsdatum. Gisteren was het volle maan en niets gebeurde...